Geri

Yeni yıl, yeni umutlar...

Yeni bir yıla girerken biz de Samsunspor yönetiminden bu güvenceyi duymak istiyoruz ve en çok bu yönetime inanmak istiyoruz.

13:00:23 | 2023-12-08
Esra BIÇAKCI
Esra BIÇAKCI      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Yeni bir yıl gelirken yeni heyecanların, yeni duyguların, yeniliklerin hayallerine gireriz hep.

Dünyaca yaşadığımız kötü durumlara rağmen yeni bir yılın herşeye rağmen içimize umut tohumları ektiği su getirmez bir gerçek.

Bizim umudumuz hep baki... Umudu kesmeyiz, kimi yeni bir aşk, yeni bir iş şarkıları söylerken, taraftarın dilinde gönlünde sadece iyi bir maç, savaşan ruh, gerçek Samsunspor gücünü göster cümleleriyle dolu şarkı sözleri, dolu dilekler, umutlar çıkar.

Biz beklemenin en derinini yaşamış, umutlardan kaç köprü, kaç yollar yapmış, ne merdivenlerden çıkmışız... Düşmüşüz ama ısrarla yine yeniden köprüler kurulmuş, yollar gidilmiş, merdivenler çıkılmış...

Tekrarlanan döngüleri en iyi biz biliriz, en iyi biz bekleriz, en iyi biz umut ederiz, en çok biz sahip çıkarız.

Günler geçer, aylar geçer, seneler geçer... Bizdeki umut, arma aşkı, Samsunspor'a sadakat geçmez.
Herkesin dileği yeni yıl için farklıdır... Bizimki çok farklı... Bu seneyi tüm olumlu olumsuz, olanı biteni ile kapatıp yeni yılda aşka karşılık bekleriz...

Biz sadık taraftarlarız, sadakatimiz geçtiği sınavlar hiç bitmiyor ve ısrarla sınanmaya devam ediliyor.

Gerçek taraftar biziz...

Susmayan, aşkına sadık kalan, tüm olumsuzluklara rağmen umudunu kesmeyen, tüm sevinçlerin çok görüldüğü, sevgisine fiyat biçilen, yerinden edilen, cebinden istenen, itilen ve sürekli sorgulanan, sürekli iyi gün, kötü gün muhabbetine maruz kalan ve hep birşeyler ile itham edilen...

Bilinsin isterim; Bendeki bu aşkı biliyorsam renkdaşlarımın ve armanın sevdalıların adına da çok net diyebilirimki, bizim varlığımız sorgulanamaz, biz takımın hep yanında, hep peşindeyiz, biz hep var olacağız, hep sahip çıkacağız.

Peki ya siz hep olacak ve arkasında duracakmısınız?

Yeni bir yıla girerken biz de Samsunspor yönetiminden bu güvenceyi duymak istiyoruz ve en çok bu yönetime inanmak istiyoruz.

Konu biz değiliz anlayın artık, sizsiniz.


esra bıçakçısamsunsamsunsporfutboltaraftarsüper lig19 mayıs stadyumu


Yazıyı Sesli Dinle