Geri

Tam motivasyon havası...

Düzenli, verimli, istekli ve en önemlisi inanarak oynanırsa futbol, yüksek motivasyonla üretkenliğimizi artırır ve daha iyi bir performans elde etmemizi sağlar.

12:28:10 | 2024-10-04
Esra BIÇAKCI
Esra BIÇAKCI      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Motivasyonunu Samsunspor üzerine kurmuş taraftarlar olarak, belirli bir hedefe ulaşmak bizleri diri tutuyor.

Motivasyonumuzun iyi olması, bir şekilde başarı, enerji ve coşku durumuna bağlı. Bu nedenle motivasyonu, Samsunspor'umuzun başarılarının bize hissettirdiği gurur, başarılarının verdiği umut olarak tanımlayabiliriz.

Hedeflenen sonuca ulaşmamız için bizi teşvik eden motivasyon, Samsunspor camiası olaraktan her ne tür zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın, Süper Lig'de ve getireceği her yolda bu azim ve bağlılıkla ilerlemesidir.

Motivasyon, başarının anahtarı diyebiliriz. Kısaca, "bizim için motivasyon nedir?" sorusunun cevabı olarak “Samsunspor'u başarıya ulaştıracak yolda engellere rağmen ilerlemesini ve pes etmemesini sağlayan enerji durumu” diye tanımlayabiliriz.

Engeller Süper Lig'in her alanında karşımıza çıkacaktır. Bazen bunu futbolcular, bazen hakemler, bazen de olumsuz şartlar, yanlış kararlar ve yönetimler sağlayacaktır.

Özellikle başarı hikayelerinde pes etmeden amaçlarına ulaşan futbolcuların bu yoldaki engelleri geçme hırsları motivasyonları ve sonucunda elde ettikleri başarıları olacaktır.

Düzenli, verimli, istekli ve en önemlisi inanarak oynanırsa futbol, yüksek motivasyonla üretkenliğimizi artırır ve daha iyi bir performans elde etmemizi sağlar.

Kısacası, hedeflerimize ulaşabilmemiz için her oyuncunun, yöneticinin, taraftarın motive olması çok önemli.

Ayrıca motive olunduğunda bağlılık artacak ve herkes ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterecekdir.

Hedefe ulaşmanın zor olabileceğini biliyoruz. Hedefler başarmak içindir. Olumsuz düşüncelerden sıyrılarak olumlu yönlere odaklanalım.

Hedefimize varmamızın bize nasıl hissettireceğini düşünelim ve o hissi elde etmek için hep birlikte çabalamaya devam edelim.

Biz taraftar olarak her zaman aynı motivasyonla takımın yanındayız. Hep varız, içerde, dışarda bizler inandık, takımın da inandığınızda neler yaptığınızı gördük.

Hedefe doğru tam motivasyon... Renklerin aşığı, armanın sadık bekçileriyiz.


samsunsamsunspormotivasyonesra bıçakçı


Yazıyı Sesli Dinle