Geri

Samsunlu antrenör Yetim'e büyük görev

İmranlıspor Futbol Kulübü, Sivas’ta Altınyayla Belediyespor ile Gürün Şalspor’da Antrenörlük yapmış olan Samsunlu Antrenör Münch lakaplı Ufuk Yetim’i sportif direktörlük görevine getirdi.

12:01:47 | 2024-07-30


Haberi Sesli Dinle

HOŞ GELDİN!
Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Kulübümüz, yeni sezonda idari kadrosunu güçlendirme yolunda önemli bir adım attı. Sivas futbolunun yakından tanıdığı ve geçmiş yıllarda Altınyayla Belediyespor ile Gürün Şalspor’da Antrenörlük yapmış olan Fahri Sivaslı Ufuk Yetim, yeni sezonda kulübümüzün sportif direktörü olarak görev yapacak. Yeni sezonda İmranlıspor’un hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol üstlenecek olan Ufuk Yetim’e hoş geldin diyor, kulübümüzde başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz’ ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN AVCI: İNANCIMIZ TAM
Kulüp Başkanı Adnan Avcı ise, yeni sezon öncesi güzel bir teknik kadro kurmaya başladıklarını belirterek, ‘Ufuk Yetim’in futbol bilgisi, tecrübesi ve Sivas futboluna olan bağlılığı kulübümüze büyük katkı sağlayacaktır. Buna inancımız tamdır. Ufuk Yetim, sporculuk kariyerinde ve Antrenörlük döneminde gösterdiği üstün performans ve disiplinle tanınmaktadır. Sivas futboluna olan sevgisi ve bağlılığıyla bilinen Yetim, İmranlıspor’un sportif başarılarını artırmak ve kulübümüzü daha ileriye taşımak için çalışacak. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz’ dedi.

YETİM: MAHCUP ETMEYECEĞİM!
İmranlıspor Futbol Kulübü, anlaşmanın ardından kulübün sosyal medya hesaplarından deneyimli hoca için hayırlı olsun mesajı da yayımladı. Başarılı Antrenör ve A lisans sahibi Ufuk Yetim ise sadece Halk Gazetesine açıklamada bulundu. Yetim, ‘bugüne kadar aldığım her görevi başarıyla tamamladım. Bana inanan başkanımı mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Burada Samsun’u da temsil ettiğimin farkındayım’ diye konuştu. TUFAN İPEK


samsunsamsunsporimranlısporsivasaltınyaylaşalsporantrenörufuk yetim