Geri

Cedit Ilıcaspor'da Kaleciler Parlıyor!

2013 doğumlu Çağatay Bingül çıktığı müsabakalarda gösterdiği performansla hocalarının adeta gözbebeği oldu. Genç kaleci hedefinin Samsunspor’da kaleci olmak olduğunu söyledi.

12:00:09 | 2024-07-30


Haberi Sesli Dinle

SAMSUNSPOR’UN KALESİ BENİM!
Bir zamanlar, Samsun Amatörde yıllarca kalecilik yapan beyefendi ve bir o kadar da başarılı olan Zafer Büyüköksüz Cedit Ilıcaspor’da kaleci Antrenörlüğü görevine geldikten sonra kulüpte başarılı kaleciler yetişmeye başladı. Bu kalecilerden biri de Çağatay Bingül. Genç kaleci adayı Çağatay Bingül, ‘hocalarıma layık olmaya çalışıyorum. Çok çalışıyorum. Antrenmanları iple çekiyorum. Bir gün hocalarımı Samsunspor’da kaleci olduğum zaman maçıma davet edeceğim. Samsunspor’un kalesi benim. O günü de iple çekiyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim’ dedi.

GELECEĞİ PARLAK
Antrenör Büyüköksüz hedefinin gençleri iyi birer insan sonra da başarılı birer sporcu olarak yetiştirmek olduğunu belirterek, ‘Çağatay Bingül’de iyi kaleci adaylarımızdan biri. Geleceği parlak olabilir. Çok çalışması gerekiyor. Hırsı ve refleksleri çok iyi. Başarılı olacağına inanıyorum. Oyuncularımıza diğer takımlardan da talep var. Bu bizi daha da motive ediyor. Onların başarılarını görmek beni mutlu eden en büyük zevkim. Ailelere çocuklarını bize emanet ettikleri için de ayrıca teşekkür ederim’ diye konuştu.

HER OYUNCUMUZ ÇOK DEĞERLİ
Cedit Ilıcaspor’un deneyimli Takım Antrenörlerinden ve sporcuların da çok sevdiği Volkan Sevindik ise, oyuncularıyla gurur duyduklarını söyledi. Başarılı genç Antrenör Sevindik, ‘her oyuncumuz bizim için çok değerli. Onlarla beraber Cedit Ilıcaspor’da büyük bir aile olduk. Mehmet Kumbasar hocamızın da destekleriyle her olumsuzluğu aşıyoruz. Tek amacımız var. O da zeki, ahlaklı ve çevik sporcular yetiştirmek istiyoruz. Ne gerekiyorsa; büyük özveride bulunarak yapıyoruz’ dedi. TUFAN İPEK

 

 


cedit ılıcasporsamsunçağatay bingülsamsunspor