Geri

TSYD Samsun Şube'den ziyaret turu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Şube yönetimi, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yıllardır sporun içinde olan İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güven ve TFF Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

13:41:15 | 2024-07-11


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Şube yönetimi, bir dizi ziyaretlerle göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmalarını ve her aya yaydıkları projelerini Samsun kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

TSYD Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yıllardır sporun içinde yer alan eski TFF Samsun Bölge Müdürü İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güven ve Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü görevine getirilen Haluk Tan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MURAT SANDIKÇI
PROJELERİ ANLATTI
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Sandıkçı ve beraberindekiler, göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmaları ve her aya yaydıkları projelerini aktardı. Samsun spor medyasının daha da güçlü hale gelmesi adına projeler hazırladıklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, "Samsun'un tüm spor paydaşlarıyla birlikte güzel işlere imza atmak istiyoruz" dedi.

BAŞKAN İHSAN KURNAZ
YÖNETİME BAŞARI DİLEDİ
TSYD'nin çok değerli bir kurum olduğuna işaret eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ise, "Samsun medyası çok güçlü. Spor medyası da bir o kadar söz sahibi. Ortak değer Samsun ve Samsunspor olmak kaydıyla bizler de yapılacak her projede yer alacağız. Murat Sandıkçı başkanlığıyla oluşan yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

TAN: BÖLGE FUTBOLUNU
AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ
Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan da TFF'nin yapısı ve çalışmalarını aktardığı ziyarette, "Bizler yıllardır Samsun spor kamuoyu içerisinde yer alıyoruz. Şu anda da şahsıma böyle bir görev layık görüldü. Samsun ve bölge futbolunun ayağa kalkması adına TFF Samsun bölgede görevli arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalar yürüteceğiz" dedi.


samsunsamsun tsydmurat sandıkçı