Geri

Samsunspor'dan milli takımlara 6 oyuncu

Samsunspor'dan 6 oyuncu, milli takım davetleri kapsamında Eylül ayında çeşitli uluslararası müsabakalarda forma giyecek.

12:49:15 | 2024-09-03


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor, milli takımlara 6 oyuncu birden gönderdi. Kırmızı-beyazlı ekipte, Marius Mouandilmadji, Lubomir Satka, Angelo Gomes Nanu, Kingsley Schindler, Oliver Ntcham ülkelerinin milli takımlarına davet edilirken, Bedirhan Çetin de Türkiye U19 Milli Takımı'mızda Arnavutluk’a karşı iki maçta görev alacak.

MARİUS VE SATKA
Samsunspor'un golcü oyuncusu Marius Mouandilmadji, 6-10 Eylül tarihlerinde Sierra Leone-Çad ve Çad-Fildişi Sahili maçlarında Çad Milli Takımı formasını giyecek. Lubomir Satka da, 5-8 Eylül tarihleri arasında Slovakya Milli Takımı'yla Estonya ve Azerbaycan’a karşı oynanacak maçlarda sahada olacak.

NANU VE NTCHAM
Gine Bissau Milli Takımı forması giyecek olan Angelo Gomes Nanu ise, 5 Eylül’de Esvatini’ye ve 10 Eylül’de Mozambik’e karşı görev yapacak. Kingsley Schindler, 5-9 Eylül tarihleri arasında Gana Milli Takımı'yla Angola ve Nijer’e karşı sahaya çıkacak.
Kamerun Milli Takımı'nda Namibya ve Zimbabve’ye karşı forma giyecek olan oyuncumuz Oliver Ntcham, 7 ve 10 Eylül tarihlerinde sahada olacak.

BEDİRHAN ÇETİN DE DAVET EDİLDİ
Türkiye U19 Milli Takımı'mızda Arnavutluk’a karşı iki maçta görev alacak olan genç oyuncumuz Bedirhan Çetin’in, 6 ve 8 Eylül’de oynayacağı maçların ardından 9 Eylül’de takıma katılması bekleniyor.

 


samsunspormilli takım