Geri

Samsunlu Sportif Direktör'den Muhteşem Başlangıç

Sportif Direktörlüğünü Samsunlu teknik adam Ufuk Yetim’in yaptığı Sivas İmranlıspor ilk kez Sivas İmranlı Stadında oynanan müsabakada Sivas Demirsporu (5-1) skorla adeta ezdi geçti.

13:09:20 | 2024-10-14


Haberi Sesli Dinle

SİVAS’TA İLKLERİN HOCASI
İmranlıspor tarihinde ilk kez çıktığı Sivas Demirspor maçını çok rahat ve muhteşem bir oyunla kazanırken, Sportif Direktör Ufuk Yetim’in kurduğu takım taraftarlardan büyük alkış aldı. Samsunlu teknik adam Ufuk Yetim daha önce hem Gürün Şalsporu hem de Altınyaylasporu tarihinde ilk kez Lige çıkaran teknik adam olmuştu. Sivas’ta önemli bir görevi üstlenen Yetim, ‘İmranlıspor’da başarılı olmak için ve Bal Ligi’ne çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağız’ ifadelerini kullandı. Yetim’in kurduğu takımlar Sivas’ta başarılı olmaya ve ilkleri yaşamaya devam ediyor.

AVCI: HEDEF BAL LİGİ
Sivas İmranlısporu Taygun Dönmez çalıştırırken başkanlığını da Adnan Avcı yapıyor.
Başkan Adnan Avcı maç sonunda büyük bir gurur yaşarken takımının ilk kez kendi sahasında ve stadında ilk maçını oynamasından dolayı da ayrı bir gurur yaşadı. Başkan Adnan Avcı’nın müsabaka sonundaki sevinci gözlerinden okunuyordu. Başkan Avcı oyuncularını maç sonunda tek tek tebrik ederken,’İmranlısporu hak ettiği yere getirmek için her imkanı kullanıyoruz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. (Bal Ligi). Oyuncularımızı gözlerinden öpüyorum’ diye konuştu.

HABER: TUFAN İPEK


samsunsamsunsporsportif direktörufuk yetim