Geri

Samsun'da Kıbrıs Gazisi'ne son görev

Samsun’un Havza ilçesinde 71 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycı, düzenlenen askeri törenle dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

13:29:04 | 2024-07-11


Haberi Sesli Dinle

71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycı, bir süredir tedavi gördüğü Havza Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu Cenaze öncesinde Teyfik Kalaycı’nın Çay Mahallesi’ndeki evinden helallik alındı ve daha sonra Kevser Cami’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teyfik Kalaycı’nın naaşı Aslançayırı Mahallesi Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

SAMSUN VE HAVZA PROTOKOLÜ CENAZEDEYDİ
Törene Kalaycı’nın ailesinin yanı sıra Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Mustafa Koç, İlçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Mücahit Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat ve vatandaşlar katıldı.

Haber-Fotoğraf: Köksal ÖNER


samsunhavzakıbrıskıbrıs gazisi