Geri

KARAT'ta Ayhan Bilgici güven tazeledi

Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT) ilk Olağan Kongresini yaptı. Prof. Dr. Doktor Ayhan Bilgici yeniden başkanlığa seçildi.

10:16:19 | 2024-09-20


Haberi Sesli Dinle

SADECE HALK’A KONUŞTU
Kalabalık bir çoğunluğun katıldığı kongrede mevcut Başkan olan Prof. Dr. Ayhan Bilgici’ye rakip çıkmazken; Bilgici yeniden Karat’ın ikinci kez başkanı oldu. Kongre sonrası açıklamada bulunan Prof. Dr. Ayhan Bilgici, ‘4 Ekim2021'de kurduğumuz Karat Derneği üç yılda İlk Adım, Genç Adım, Her Adım Cumhuriyet'e olmak üzere üç ulusal kongre ve bir 'Harekete Geçiren Kongre' öğrenci kongresi gerçekleştirdiğini belirtti.

HEM ŞEHRİ HEM ÜNİVERSİTEYİ TANITTIK
Prof. Dr. Bilgici, ‘Bu toplantılar şehrimizin ve üniversitemizin tanıtımına da büyük katkı sağlayan kongreler, bölümümüzün de Türkiye genelinde saygınlık kazanmasına aracı olmuştur. Dernek olarak bölgesel toplantılar düzenlemeye ve gençlerimizin eğitimine destek olmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

YENİ YÖNETİM
Karat’ın yeni yönetimi şu şekilde oluştu; Başkan Prof. Dr. Ayhan Bilgici, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gamze Alaylı, Üyeler; Prof, Dr. Yeşim Akyol, Prof. Dr. Yasemin Ulus, Denetleme Kurulu Prof. Dr. İlker İlhanlı, Prof. Dr. Dilek Durmuş, Dr. Öğretim Üyesi Kıvanç Cengiz, Sayman Üye Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Ketenci ve Dr. Öğretim üyesi Bora Uzuner.

HABER: TUFAN İPEK

 

 


karatsamsunayhan bilgicikaradeniz romatoloji