Geri

İş insanı Uysal’ın mutlu günü

Samsun'un tanınmış iş insanlarından Mustafa Uysal, Esra Balcı ile muhteşem bir törenle dünyaevine girdi

14:18:04 | 2024-09-30


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un tanınmış iş insanlarından Mustafa Uysal ile Esra Balcı, yoğun katılımın olduğu bir törenle hayatını birleştirdi.

Eva Life’te düzenlenen düğüne, Uysal ve Balcı ailelerinin yanı sıra, her iki aileden yakın dostlar ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Düğünde çiftin aileleri, sevinç ve mutluluğu bir arada yaşarken, davetliler bu özel günü kutlamak için bir araya geldi. Düğüne, Samsun'dan tanınmış simalar da katılarak çifte destek verdi.

İş ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı düğün, renkli anlarla dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Çiftin arkadaşları ve aileleri, gece boyunca eğlenceli anlar yaşadı ve bu özel günü birlikte kutlamanın mutluluğunu paylaştı.

Muhteşem düğünde MHP, İYİ Parti il ve ilçe başkanlarının yanı sıra meclis üyeleri, STK temsilcileri, üst düzey belediye yetkilileri ve Samsun’un tanınmış iş insanlarıda Uysal ve Balcı ailelerini yalnız bırakmadı.

Esra-Mustafa çifti, törene katılanlarla yakından ilgilenerek, tebrikleri kabul etti. Genç çift davetlilere, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 


samsunmustafa uysalesra balcı