Geri

CHP'li Özdağ'dan cemiyete ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Es, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yeniden başkan seçilen Yusuf Ziya Çakır'ı tebrik etti.

12:54:09 | 2024-06-14


Haberi Sesli Dinle

CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ ve İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Es, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın yeniden başkan olarak seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Özdağ ve Es, Başkan Çakır'ı tebrik ederek, yeni dönemde başarı diledi.

Yerel basının önemine işaret eden Başkan Özdağ, "Samsun'da güçlü bir yerel basın var. Halk ile şehrin yöneticileri arasında bir köprü görevi gören yerel basın şehrimizin sorunlarını dile getirme konusunda da oldukça başarılı. Bu noktada Samsun basınını aynı çatı altında birleştiren ve güçlü olmasını sağlayan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin de önemi oldukça büyük. Yeniden başkan seçilen Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyoru^" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ ve İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Es'e teşekkür eden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsun basınının daha fazla güçlenmesi için çalışacaklarını belirtti.


samsun19 mayıs gazeteciler cemiyetichp samsunmehmet özdağyusuf ziya çakır