Geri

Bulvar AVM'de 30 Ağustos coşkusu

Düzenlediği sanatsal ve kültürel etkinliklerle Samsunluları buluşturan Bulvar AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da dolu dolu kutlayacak. Etkinlikler kapsamında konserler ve gösteriler Samsunlulara bayram coşkusu yaşatacak.

12:05:25 | 2024-08-29


Haberi Sesli Dinle

Her özel günde gerçekleştirdiği etkinliklerde Samsunluları buluşturan Bulvar AVM, Zafer Bayramı’nın 102. Yılını da coşkuyla kutlayacak. Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Komutanlığı Konseri, Pera Sanat Zafer Konseri ve Bulvar Ritim Gruplarının Bayrama Özel Performansları ile Zafer Bayramı Bulvar AVM’de coşku ile kutlanacak.

Etkinlikler; Bulvar AVM bünyesinde bulunan Pera Sanat Akademi eğitmenlerinin bu özel gün için hazırladığı Zafer Konseri ile başlayacak, tango ve zeybek gösterileri ile devam edecek.

BU KONSER KAÇMAZ
Programda; Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı konseri Albay Mahmut Köyüstü şefliğinde günün anlam ve önemine ilişkin olarak içerisinde milli marşların da yer aldığı potpori performansları 18.00’da Bulvar AVM’de ziyaretçilerle buluşacak.

TÜM SAMSUNLULAR DAVETLİ
Bulvar AVM’nin kendi bünyesinde oluşturduğu Samsun Bulvar ritim gruplarının eğlenceli Darbuka Showları ile son bulacak olan etkinliklere Bulvar AVM Meydanı'nda 16.30-20.00 saatleri arasında tüm Samsunlular davetli.

 


bulvar avmsamsunsamsun haberleri30 ağustos