Geri

Başkan Köse'den Tuncay Özkan'a sert tepki

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi. Köse, "Kendisi; Aziz Milletimizin nezdinde kendi hezeyanlarında boğulmaya, çukur kalmaya, çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir" dedi.

12:29:18 | 2024-08-27


Haberi Sesli Dinle

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine Samsun'dan da tepki geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yaptığı açıklama ile Tuncay Özkan'ın sözlerini eleştirirken, sarfedilen sözlerin çukur siyaseti olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi olarak yorumlayan Başkan Köse, yaptığı açıklmada, "Kimileri için seviye rahatsız edici bir haldir. Onlar için, seviyesizlik ise adeta yaşam sebebi ve şeklidir. Sözünü ettiklerim; Yükseklikten, yüksek bir yerde bulunmaktan korkuya kapılan ‘akrofobikler’ değil, pislik üretmeden duramayan, seviyesizce davranmaktan haz duyan karakter yoksunu yaratıklardır" dedi.

YARASA BİLE DEĞİLDİRLER
Bu tiplerin; kati surette belirli bir seviyede veya düzeyde duramayacağını belirten Köse, "Seviyeli, düzeyli davranışlar gösteremezler. Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. Çukur ise tam onlara göredir. Çoğu zaman 'alçak seviye'yi dahi yeterli bulmayıp mutlaka 'Çukur Siyaseti' yapmaya çukurda yaşamaya ihtiyaç duyarlar. Yarasalar gibi değildirler. Başları aşağıda olsa da yarasalar yüksekte bir yerlere konar ve konaklarlar. Bu gibiler ise baştan aşağı çukurdadırlar, dilleri çukurda döner, çukur laf ederler" ifadelerini kullandı.

ÇUKUR SİYASETİ
Başkan Köse, "22 yıldır Aziz Milletimizin büyük bir sevgi ve desteğine mazhar olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’a dil uzatırken de çukurdan uzatırlar. Çünkü o çukurda yaşarlar, 'çukur siyaseti' yaparlar. #ÇukurTuncay olarak anılan şahıs da bu anlattığımız 'çukur' modelinin son temsilcisi olarak, haddini aşan 'çukur' ifadelerde bulunmuştur. Kendisi; Aziz Milletimizin nezdinde kendi hezeyanlarında boğulmaya, çukur kalmaya, çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir. Son dönemin popüler ‘normalleşme ve değişim’ iddiası #ÇukurTuncay gibilerle olacak iş değildir! Neticede; 'Bazı insanların değişmesini beklemeyin!' Yılan sadece derisini değiştirir, huyunu asla!” açıklamasını yaptı.


mehmet köseak partimitingcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğansamsunsamsun haberlerituncay özkan